Bauknecht Keukenapparatuur

Bauknecht_apparatuur
oven_Bauknecht
Bauknecht_keukenapparatuur

De doelstelling van Bauknecht is gericht op het welzijn van u als klant. Bauknecht wil graag dat u een zo comfortabel, gezond en milieubewust mogelijk leven kunt leiden. Ze zijn ervan overtuigd dat klanttevredenheid en klantenbinding alleen dan kunnen ontstaan als ze bij al hun activiteiten rekening houden met de wensen en behoeften van de klanten - van de productontwikkeling tot de persoonlijke klantenservice.

5 jaar garantie bij Bauknecht:
Bij aankoop van minimaal 4 inbouwapparaten (m.u.v. de Side-by-Side koelkasten) biedt Bauknecht 5 jaar gratis garantie.

Aansluitend op de fabrieksgarantie van 24 maanden, biedt Bauknecht u 3 jaar verlengde garantie aan. Om van de verlengde garantie gebruik te kunnen maken, dient u zich in te schrijven. U kunt zich inschrijven via deze link binnen 30 dagen na levering of installatie. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. In het derde, vierde en vijfde jaar zal alleen het geldende voorrijtarief in rekening worden gebracht.

U kunt deze garantie ook aankopen indien u minder dan 4 inbouwapparaten gelijktijdig heeft gekocht. In dit geval kunt u contact opnemen met de Consumenten Servicelijn van Bauknecht, telefoonnummer 076 - 530 64 00. U ontvangt vervolgens een aanvraagformulier dat u volledig invult met uw adresgegevens, apparatuur en betalingsgegevens.

http://www.bauknecht.nl