Boretti Fornuizen

Boretti_ovens
Boretti fornuis
Fornuizen_van_Boretti

Boretti is producent van kwalitatief hoogstaand en fraai vormgegeven keukenapparatuur. Het motto is “beleven is overtuigen”.

HI-FIVE Garantieplan
Omdat Boretti het volste vertrouwen heeft in de kwaliteit van haar producten is het HI-FIVE garantieplan ontwikkeld. Bij gelijktijdige aanschaf van 4 of meer Boretti en/of M-System apparaten (m.u.v. achterwanden, koolstoffilters, accessoires en kranen) kunt u de fabrieksgarantie van 2 jaar verlengen naar 5 jaar volledige garantie. Hiervoor wordt een eenmalige administratieve bijdrage gevraagd van 20 euro voor de hele apparatenset. Daarnaast betaalt u per servicebezoek (na de 2 jaar standaard garantie) een bijdrage van 25 euro.

Voor meer informatie over HI-FIVE garantie en de voorwaarden kunt u contact opnemen met uw Boretti verkooppunt of bellen met de verkoopafdeling van Boretti
via 020 – 436 34 39. De serviceafdeling van Boretti is ook direct bereikbaar via 020 – 436 35 25.

Productregistratie
Na uw aankoop is het van belang dat u het gekochte apparaat registreert bij Boretti, dit kan via deze link. Boretti kan dan onder andere aan de hand van de ingevulde gegevens bepalen of en hoe lang u garantie heeft. Het registreren geeft u tevens een aantal leuke voordelen. Als eerste kan Boretti u, indien gewenst, op de hoogte houden van de ontwikkelingen, recepten, festiviteiten en dergelijke. U kunt als geregistreerd Boretti eigenaar sneller geholpen worden bij eventuele servicegevallen.

www.boretti.nl