Dekker aanrechtbladen

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, enz.).

Assortiment
Het aanbod van bladmaterialen is breed, en omvat Toplaminaat®, Greenpanel®, graniet, composietsteen, glas, Keramiek XL®, rvs, massief hout, beton, terrazzo en LG Hi-Macs®. Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keuken- en badkameraccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lavanto®. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design.

Maatwerk van Dekker herkent u dan ook aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten. Als marktleider in maatwerkbladen staat Dekker Zevenhuizen niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends. De onderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe werkbladdecors die het interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.

Eigentijdse werk- en productiemethoden
Dekker is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. Continue procesinnovatie en voortdurende bijscholing van de 200 vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat de klant kan vertrouwen op hoogwaardige en onderscheidende producten – die geleverd worden op de afgesproken tijd.

Kwaliteitsgaranties
Die hoge kwaliteitsnormen heeft Dekker Zevenhuizen B.V. van begin af aan gehanteerd. Bovendien voldoet Dekker Zevenhuizen volledig aan de uitgebreide ISO 9001-normen. Klanten weten dus precies wat zij van de producten van Dekker mogen verwachten.

https://www.dekkerzevenhuizen.nl