Doeco keukenaccessoires

Doeco logo.png

Doeco de grootste leveranciers voor keukenaccessoires. 
Doeco is opgericht door Steef Doekemeijer en startte op 1 juni 1971 met een klein team van slechts 3 mensen, een klein programma en veel enthousiasme.

De naam Doeco komt van Doekemeijer en collega’s. In het begin bestond het verkoopprogramma voornamelijk uit roestvrijstalen standaard- en maatwerkbladen. Later werd er een eerste mengkraan opgenomen in het programma, een wandafsluitprofiel, snijplanken en zo werd het basisprogramma steeds verder uitgebreid tot het enorme pakket van meer dan 3500 keukenaccessoires dat momenteel wordt aangeboden.

De behuizing waarin Doeco startte werd al heel snel te klein en na enkele jaren werd een nieuw gebouwd bedrijfspand betrokken aan de Staringlaan te Waddinxveen. Ook dit pand met 4000 m2 kantoor- en magazijnruimte werd weer te klein. Er volgde een tweede volledige nieuwbouw, dit keer op bedrijventerrein Coenecoop 1. Dit pand werd in 1990 in gebruik genomen. Op 7500 m2 staat een bijzonder modern geoutilleerd bedrijfsgebouw waarin zeer efficiënt gewerkt kan worden. In België werd met verkoopactiviteiten gestart in 1985. Eerst in Gent (St. Amandsberg) en sinds 1996 in Brasschaat vanuit een mooi uitgeruste vestiging.

http://www.doeco.nl/Shop/