Etna keukenapparatuur

Etna logo.png

Kies je voor ETNA, dan kies je voor meer dan 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een ETNA apparaat is daarom niet alleen mooi, modern en gebruiksvriendelijk, het is ook duurzaam.
Je mag topkwaliteit van Etna verwachten. Daar staan ze voor!

Elke dag opnieuw vertaalt Etna de allerlaatste technieken naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken we waar wat we beloven: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.

5 jaar garantie
Als jouw gegevens bij Etna bekend zijn, kunnen zij je sneller en beter van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor 5 jaar ETNA garantie is het een voorwaarde dat je de aangekochte keukenapparatuur binnen 30 dagen registreert. ETNA garantie houdt in dat je naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijkosten hoeft te betalen.

Etna heeft voor de registratie het volledige typenummer nodig, inclusief een /. Dit kunt je alleen vinden in het apparaat zelf. Bij kookplaten is dit nummer door jou zelf te achterhalen en volstaat alleen het type nummer van het apparaat dat op de aankoopnota staat.
Via deze link kun je je Etna apparatuur registreren.

http://www.etna.nl