Liebherr Koelsystemen

Liebherr logo.jpg

In 1955 begon Liebherr met de productie van huishoudelijke koel- en vriesapparatuur en behoort tegenwoordig tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten. De koel- en vriesapparaten worden in de meest moderne eigen fabrieken in Ochsenhausen, Lienz en Marica gefabriceerd.

Liebherr is de specialist voor koelen en vriezen en produceert de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met alle voordelen van de modernste koeltechnieken. ’s Werelds grootste en meest innovatieve assortiment koel- en vriesapparaten bevat voor iedere behoefte het juiste product. Een belangrijk productkenmerk is het zeer lage energieverbruik: ruim 17% van de 291 verschillende modellen voor huishoudelijk gebruik valt in de meest zuinige energieklasse A+++, 33% in  A++ en 50% heeft energielabel A+.

7 jaar zekerheid
2 Jaar fabrieksgarantie + 
5 Jaar Buram zekerheidscertificaat

De eerste 2 jaar geen voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten;
de volgende 5 jaar geen arbeidsloon en materiaalkosten;
aanmelding binnen 12 maanden na aankoop.
In het derde t/m het zevende jaar betaalt u dus alleen de voorrijkosten. 

De 7 jaar zekerheid geldt uitsluitend voor Liebherr inbouwapparaten. De administratieve kosten voor het zekerheidscertificaat bedragen € 60,-. Wanneer u zich binnen 6 maanden na aanschaf van het inbouwapparaat registreert, worden deze kosten niet in rekening gebracht. U kunt uw apparaat registreren via deze link.

http://www.koelen.nl