Miele keukenapparatuur

Miele lgo.png
KookplatenVergelijken
RationalDealerLimburg

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse Gütersloh (Nordrhein-Westfalen). 
Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De oprichters waren Carl Miele en Reinhard Zinkann. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto "immer besser" oftewel "steeds betere producten maken". Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

Op het gebied van huishoudelijke apparaten heeft Miele veel pionierswerk verricht. Een greep uit de historie:
In 1900 introduceert Miele haar eerste wasmachine (met houten kuip en waskruis).
In 1929 presenteert Miele de eerste elektrisch aangedreven vaatwasser van Europa.
In 1978 brengt Miele 's werelds eerste computergestuurde wasmachine, wasdroger en vaatwasser met sensortoetsen op de markt.
In 1986 ontwikkelt Miele de bekende besteklade voor vaatwassers.
In 2001 introduceert Miele wasmachine met het revolutionaire SoftCare-System: een vernieuwd was-, spoel- en centrifugeproces waarin gebruik wordt gemaakt van de gepatenteerde SoftCare-trommel.
In 2004 introduceert Miele het unieke Navitronic-besturingssysteem bij Miele-inbouwapparaten. Door het draaien en indrukken van de schakelaars komen de gewenste functies in het LCD-display.

Het Miele-assortiment bestaat uit wasmachines, wasdrogers, strijkmachines, vaatwassers, stofzuigers, koel- en diepvrieskasten, wijnbewaar- en wijnklimaatkasten en inbouwapparaten (fornuizen/ovens, stoomovens, kookplaten, afzuigkappen, Combiset-elementen, afwasautomaten, koel- en diepvrieskasten, (combi)magnetrons en inbouwkoffieautomaten).

Miele beschikt over acht productielocaties in Duitsland en één in Oostenrijk. De reden dat de onderneming bijna alles zelf maakt, heeft te maken met de hoge kwaliteitseisen die Miele stelt. Zo wordt de elektronische besturing van de wasmachines, wasdrogers en vaatwassers volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

Miele verkoopt haar producten in bijna alle Europese landen, in de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Japan, Hongkong en Dubai via eigen verkoopkantoren of via erkende importeurs.

Miele-servicepakketten
Een Miele-apparaat is niet zo maar een apparaat. Als u er een heeft, weet u dat als geen ander. Het ontwerp is slimmer en de techniek verfijnder. Hun lange, welbestede leven danken onze apparaten dan ook aan het feit dat wij al ruim 100 jaar lang onverstoorbaar hechten aan kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, functionaliteit en design. Maar elk elektrisch of mechanisch apparaat moet onderhouden en - afhankelijk van de veelvuldigheid in het gebruik - bij gelegenheid gerepareerd worden, zelfs Miele-apparaten.

Om nog meer verzekerd te zijn van een langdurig en probleemloos gebruik van uw apparatuur biedt Miele een aantal servicepakketten aan. Er is altijd een pakket dat bij u past:
Ga naar deze link om de servicepaketten te bekijken.

http://www.miele.nl