Neff keukenapparatuur

Neff logo1.png

Neff schrijft al ruim 135 jaar keukengeschiedenis. Het begon in 1877. Carl Neff startte met de productie van koolkachels in Bretten, Duitsland. Met het idee dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok achter het fornuis, werd de basis gelegd voor de Neff keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn om koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken.

Juist omdat bij ons zulke gepassioneerde koks werken, bieden we vernieuwende ideeën en praktische oplossingen. Hobbykoks kunnen hun hart ophalen aan de bijzondere Neff features. Zoals bijvoorbeeld de unieke Slide & Hide® ovendeur die geheel verzinkt onder de oven, het circoTherm heteluchtsysteem waarmee u op drie niveaus tegelijk in de oven kunt bakken en braden, of de geavanceerde stoom(bak)ovens. 

Koken, bakken, afwassen en voedingsmiddelen koel bewaren kost water en energie. Ons doel is om praktische oplossingen in de keuken te ontwikkelen die een verschil maken voor het milieu én voor uw portemonnee. 

5 jaar garantie Neff inbouwapparaten
De eindafnemer krijgt, naast de algemene garantie van 2 jaar, 3 jaar extra garantie, in totaal 5 jaar dus, indien 4 of meer inbouwapparaten van Neff in één keer voor één keuken aangeschaft worden.
Deze apparaten dienen bij een Neff leverancier in Nederland te worden gekocht, de naam van de leverancier dient op de aankoopfactuur te zijn vermeld.
De "5 jaar Neff inbouwapparaten garantievoorwaarden" zijn van toepassing op in Nederland gekochte en in gebruik zijnde apparaten. Service wordt als zodanig, in de 3 jaar extra garantie, uitsluitend in Nederland uitgevoerd.

De volgende apparaten komen in aanmerking voor de “5 jaar Neff inbouwapparaten garantie”:
-Apparaten uit het Neff inbouw programmaoverzicht.
-Keukenmengkranen van Solitaire, indien deze in aanvulling op 4 of meer inbouwapparaten zijn aangeschaft.
-Klein huishoudelijke apparaten, zoals vrijstaande koffievolautomaten, zijn uitgesloten.
-De eindafnemer dient de apparaten uiterlijk 3 maanden na aanschaf te registreren via deze link om in aanmerking te komen voor de 5 jaar garantie.

De eindafnemer ontvangt een bevestiging van de registratie op het adres waar de apparaten staan geïnstalleerd.
Als de eindafnemer aanspraak wil maken op de “5 jaar Neff inbouwapparaten garantie”, dient de eindafnemer de aankoopnota samen met de registratiebevestiging aan de technicus te tonen.

De Algemene garantievoorwaarden blijven tijdens de additionele 3 garantiejaren van kracht, de eindafnemer betaalt geen arbeidsloon en materiaalkosten. In het 3e tot en met 5e jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende voorrijkosten in rekening gebracht.

http://www.neff.nl