Novy afzuigunits (voorheen Itho)

Novy logo1.png
Ikea Afzuigkappen
Stijlkeukens

Plezier in de keuken begint met een stille Novy-afzuigkap.

Waarom Novy: de stille kracht in de keuken 
De hedendaagse keuken is voorzien van alle gemakken. Het is een leefruimte waar het functionele karakter is verrijkt met beleving en comfort. Daar past ook een stille afzuigkap bij, want een afzuigkap met een aangenaam geluidsniveau geeft u alle ruimte om te doen waar u behoefte aan heeft. De afzuigkappen van Novy Nederland zijn ongeëvenaard in de fluisterstille en krachtige werking. Een unieke en effectieve combinatie voor jarenlang plezier in uw keuken! 

Keukenventilatie in al haar facetten 
Aan de basis voor de stille krachtige werking staat de hoogwaardige technologie waar Novy Nederland zijn afzuigkappen al decennialang mee uitrust. Bij de ontwikkeling kijken we als specialist naar de woonsituatie, het keukenontwerp en specifieke randvoorwaarden. Is er sprake van mechanische ventilatie? Is er afvoer naar buiten toe mogelijk via het dak of de gevel? Als antwoord op deze en andere vragen ontwikkelde Novy Nederland effectieve technieken zoals randafzuiging en de HR-technologie en creëerde daarmee innovatieve oplossingen voor specifieke wensen en keukensituaties. Als specialist kunt u ervan op aan dat wij dat voor u in de toekomst blijven doen!

Meer en meer aandacht voor de afzuigkap 
Een afzuigkap krijgt steeds meer een prominente rol bij de keuze van inbouwapparatuur. Zeker bij de aanschaf van een tweede of derde keuken, krijgt de afzuigkap meer en meer aandacht. Dit groeiende bewustzijn wat een afzuigkap voor uw keukenbeleving kan doen, is in onze beleving een prachtige ontwikkeling. De specifieke elementen in een afzuigkap, die het verschil kunnen maken in comfort in uw keuken, lichten wij graag voor u uit. Met een reden, zodat u de best passende afzuigkap kunt kiezen voor jarenlang plezier in uw keuken! 

Garantie Novy afzuigkappen 
Bij Novy Nederland krijgt u vijf jaar garantie op uw Novy afzuigkap, domino's en/of inductiekookplaten. Gedurende vijf jaar lang betaalt u geen materiaalkosten. En in de eerste twee jaar komen ook de eventuele kosten voor arbeidsloon voor onze rekening.

http://www.novynederland.nl