Quooker

EF05EF41-A2D8-4E81-94F2-99385E757729.jpeg

Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar.

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij ons nog elke dag door.

Aandacht voor mens en milieu

Met een kokendwaterkraan van Quooker haal je een duurzaam product in huis, dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan. En niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu.

Een liter voor een liter

Bij ons komt warm, koud en zelfs kokend water gewoon uit de kraan. Op sommige plekken ter wereld is dat wel anders, zoals in Ethiopië. Daarom doneert Quooker voor iedere Quooker COMBI(+) die over de toonbank gaat, 4200 liter schoon drinkwater aan het goede doel.

Bespaar energie met een kokendwaterkraan van Quooker

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker.

Welke Quooker-kraan past bij mij?

Kies voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een losse kokendwaterkraan, die je in hoogte kunt verstellen.

Www.quooker.nl