Stappenplan nieuwe keuken

Stap 1
Bezoek vrijblijvend onze showroom en maak kennis met onze adviseurs. Laat u verrassen door onze collectie en kennis.

Stap 2
Aan de hand van uw wensen en de maten van de keuken wordt een ontwerp en prijsopgave gemaakt. Het ontwerp wordt met een 3D animatie aan u gepresenteerd. De prijsopgave is overzichtelijk en meteen voorzien van een scherpe netto prijs.

Stap 3
Na uw akkoord wordt de keuken ingemeten. Na inmeten ontvangt u de installatie-tekening voorzien van alle aansluitpunten. Uiteraard kunnen wij u geheel ontzorgen wat betreft de bijkomende werkzaamheden van loodgieterswerk, electra, tegelwerk etc.

Stap 4
De keuken, apparatuur en werkbladen worden besteld. Het traject vanaf bestelling tot aan plaatsing, wordt door Bours Keukens nauwlettend gevolgd.

Stap 5
De plaatsingsdatum komt in zicht. Als alle bijkomende werkzaamheden klaar zijn, controleren wij een laatste keer. Daarna kan de keuken moeiteloos geplaatst worden door onze vakbekwame monteurs.

Stap 6
Op de afgesproken datum wordt de keuken bezorgd en geplaatst. Al naar gelang de afmeting van uw keuken neemt het plaatsen 1-3 dagen in beslag. Na plaatsing maken onze adviseurs een afspraak om samen met u de keuken op te leveren.

Stap 7
U kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken en reclame maken voor Bours Keukens. Als (h)echt familiebedrijf, staat service bij ons hoog in het vaandel.

Uw adviseur is tevens uw begeleider tijdens het gehele proces. Met vragen kunt u altijd bij haar terecht.