Keuken Fam. Solberg

Fam. Solberg
"Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn veel ontwerpen de revue gepasseerd, maar de creatieve invloed van de dames bij Bours Keukens bezorgde ons het yes-gevoel."

Mevr. Solberg is een creatieve interieur en styling adviseuse (www.vleugjeeef.com). Het huis en de inrichting mag dan ook echt gezien worden. Een rustige uitstraling, sfeervol en een mooie combinatie van kleuren maken de ruimtes tot één geheel.
Het was voor ons een enorme eer om samen te brainstormen en het eindresultaat is dan ook fantastich geworden.

"We houden van gezellige hoekjes, maar ook van een modern design. Onze keuken is de perfecte mix geworden van modern en landelijk. We zijn eigenlijk altijd in onze keuken te vinden..."

Gebruik van natuurlijke materialen

De Schmidt keuken in de kleuren ‘Everest’ en ‘Harvey’ combineert prachtig met de betonnen vloer. Door de tussenwanden en het omkaderen van de keuken creëer je een speels effect. Het werkblad van Jetstone is gemaakt van composiet in de kleur ‘Buxy Grey Satin’. Composiet is hét alternatief voor een werkblad van natuursteen. Het bestaat uit een mengsel van korrels natuursteen, bindend hars en pigment, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Afzuiging in koof verwerkt

Deze krachtige Wave afzuigunit is mooi in de koof weggewerkt. Maar ook voor luxe fashion modellen is Wave-design een merk met allure.

Apparatuur in een prachtig design

De apparatuur van Neff maken van koken iedere dag een feestje. Of je nu wilt bakken met hete lucht, stomen of een magnetronfunctie tot je beschikking wilt hebben, Neff heeft de ideale oven in meerdere designs.


Meer keukens bekijken

Keuken Fam. van den Boorn Moderne lichte keuken familie van de Boorn Bekijken
Keuken Fam. Snellings Mat zwarte keuken Bekijken
Keuken Fam. Lacroix Compacte en strakke keuken familie Lacroix Bekijken
Keuken Fam. Kuijpers Nano zwárte keuken Bekijken

Inspiratie nodig?

Volg ons op onderstaande kanalen

bours keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij helpen u graag!