Wat onze klanten zeggen…

Familie Lacroix

Super denkwerk door de mensen van Bours Keukens. Hoe je in een compacte ruimte een super praktische en vooral mooie keuken kunt neerzetten... Puik werk!

Familie Solberg

Enorm fijn hoe ze bij Bours Keukens een mooi strak design hebben weten te combineren met de warmte van een landelijke keuken. Super werk!

Familie Snellings

Een stoere keuken hebben we laten maken door Bours Keukens. We zijn er enorm blij mee. Goed geholpen en goed meegedacht.

Familie van der Boorn

Het strakke wit gecombineerd met de zwarte elementen en het stoere hout zorgt voor rust in de keuken, maar geeft tegelijkertijd een stoer effect. Het team van Bours Keukens heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit meegenomen in een mooi ontwerp. Erg blij mee!

Familie Timmers

Super blij met onze nieuwe keuken! Vanaf het begin goed advies gekregen en tijdens het hele proces heeft iedereen heel fijn meegedacht. Het uiteindelijke resultaat is helemaal naar wens!

Hr. Sjors

Fijne zaak, geen hele grote showroom maar wel persoonlijke aandacht, alles is mogelijk in overleg. Er werd goed met ons meegedacht met als resultaat een super mooie keuken waar we heel blij mee zijn!

Feit dat we altijd goed geholpen zijn bij Bours is ook heel prettig. Ook toen er na plaatsing een probleem ontstond werden we hier perfect mee geholpen, heel fijn! Ik zou Bours keukens zeker aanraden voor wie een mooie keuken wilt voor een eerlijke prijs en goede service belangrijk vind.

Hr. Frank

Enorm trots en volkomen tevreden met onze nieuwe keuken! Geweldig geholpen met het ontwerp, goede adviezen en fantastische service, ook tijdens en na voltooing van het project. Wat ons betreft de benchmark voor een keukenzaak. Als je bij Bours niet tevreden naar buiten loopt dan ligt het toch echt aan jezelf.

Fam. Delleman

Onze nieuwe keuken is klaar en wat is hij mooi geworden! Voor de 3e keer hebben we bij Bours Keukens aangeklopt, omdat we het ontzettend waarderen hoe ze met ons meedenken. De service en kwaliteit is top! De samenwerking met Vaassen Tegels & Sanitair heeft gezorgd voor een prachtig resultaat!

Ron Brassé

Onze ervaring met Bours Keukens is uitstekend. Vakkundig geholpen, met oog voor detais. Men heeft geduld indien je niet binnen 2 of 3 bezoekjes eruit bent. Er wordt goed geluisterd naar je wensen( dat was bij concurrenten niet voldoende) en deze wensen worden mooi uitgewerkt met een creatieve eigen inbreng, die ons zeer bevalt. Keuken wordt geplaatst door vakkundig en geduldige monteurs. Voor ons komt Bours Keukens als beste uit de bus van alle door ons bezochte keukenzaken.

Fam. Ingenhut-Frissen

Na negen jaren en nog steeds tevreden met onze keuken, kochten onze zoon en schoondochter ook een Bours keuken. Kregen wij een mooie bos bloemen vanwege de ''reclame''. Super...dankjewel!

bours keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij helpen u graag!