Inspiratie opdoen
Bezoek vrijblijvend onze showroom en maak kennis met onze adviseurs. Laat u verrassen door onze collectie en mogelijkheden.

Keuzes maken
Aan de hand van uw wensen en de maten van de ruimte wordt een ontwerp en prijsopgave gemaakt.
Het ontwerp wordt met een 3D animatie aan u gepresenteerd. De prijsopgave is overzichtelijk en meteen voorzien van een scherpe netto prijs.

Voorbereidingen treffen
Na uw akkoord wordt de keuken door ons ingemeten. Na het inmeten ontvangt u de installatie-tekening voorzien van alle aansluitpunten. Uiteraard kunnen wij u geheel ontzorgen wat betreft de bijkomende werkzaamheden van loodgieterswerk, electra, tegelwerk etc.

Achter de schermen
De keuken, apparatuur en werkbladen worden besteld. Het traject vanaf bestelling tot aan plaatsing, wordt door Bours Keukens nauwlettend gevolgd.
Uw adviseur is tevens uw begeleider tijdens het gehele proces. Met vragen kunt u altijd bij haar terecht.

Plaatsingsdatum komt in zicht
Als alle bijkomende werkzaamheden klaar zijn, controleren wij een laatste keer. Daarna kan de keuken moeiteloos geplaatst worden door onze vakbekwame monteurs.

Plaatsen keuken
Op de afgesproken datum wordt de keuken bezorgd en geplaatst. Al naar gelang de afmeting van uw keuken neemt het plaatsen 1-3 dagen in beslag. Na plaatsing maken onze adviseurs een afspraak om het eindresultaat te komen bewonderen.

Genieten van de nieuwe keuken
U kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken en reclame maken voor Bours Keukens. Als hecht familiebedrijf, staat service bij ons hoog in het vaandel.


.

bours keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij helpen u graag!