Keuken Fam. Lacroix

Familie Lacroix.
“Het persoonlijke contact , vakmanschap, vertrouwen en nakomen van afspraken is bij Bours Keukens van essentieel belang voor het eindresultaat. Net als in ons eigen bedrijf” - Lacroix Verbouwingen & Timmerwerken VOF.

De bestaande keuken en bijkeuken zijn in dit project samengevoegd waardoor er een mooie ruimte ontstaat met extra ontwerp mogelijkheden. Zwevende onderkasten en strakke doorgetrokken lijnen maken deze keuken uniek.

Dit is de keuken die we altijd al in gedachten hadden. Compact en toch enorm veel opbergruimte.”

Moderne keukenapparatuur

De inbouwapparatuur is van Siemens. Van alle gemakken voorzien en met een hoge kwaliteitsstandaard. Beide ovens, waarvan één gecombineerd met magnetron en de andere met stoomfunctie zijn uitgevoerd met een Wi-Fi module en kunnen via een app bediend worden.

In de hoge kast bevindt zich een grote koelkast en de afzuigkap is mooi weggewerkt in het aanrechtblad. Ook dat heeft Siemens allemaal in huis.

Voldoende werkruimte

Het werkblad van Jetstone is gemaakt van matte grove keramiek en is gemakkelijk in onderhoud. Keramiek is een product dat momenteel de meeste warmte kan verdragen. Het werkblad loopt door in de vensterbank, waardoor er een mooi ruimtelijk effect gecreëerd wordt.


Meer keukens bekijken

Keuken Fam. Snellings Mat zwarte keuken Bekijken
Keuken Fam. van den Boorn Moderne lichte keuken familie van de Boorn Bekijken
Keuken Fam. Solberg Moderne landelijke keuken familie Solberg Bekijken
Keuken Fam. Pepels Keuken Fam. Pepels Bekijken

Inspiratie nodig?

Volg ons op onderstaande kanalen

bours keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij helpen u graag!