Keuken Hr. en Mevr. Timmers

Hr. en Mevr. Timmers.
"Als starters een keuken kopen is al spannend genoeg! Het enthousiasme van de jonge dames Celine en Sharon gaf ons gelijk veel vertrouwen. Van ontwerp tot het plaatsen van de keuken was de begeleiding erg profesioneel. En zie hier het resultaat, wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken."

Familieleden en kennissen adviseerden het jonge stel om een kijkje te nemen bij Bours Keukens. Beiden hebben een passie voor koken en de keuken is dan ook een belangrijk onderdeel van het huis. Een keuken met natuurlijk ogende materialen, een strak design, maar toch een warme uitstraling. Samen met vrienden of familie een avondje kokkerellen of aanschuiven aan het barretje met een kop koffie, thee of een goed glas wijn. In deze keuken kan het allemaal!

''Het is echt genieten in onze nieuwe keuken. De praktische indeling en moderne apparatuur maken alles compleet!''

Een speels koffie en thee hoekje

Het ontwerp van de keuken werd gelijk enthousiast ontvangen. In plaats van een ingebouwd koffieapparaat is hier gekozen voor een apart hoekje in de keuken. Dit geeft gelijk een speels effect.

Niet één, maar twee ovens

De inbouwapparaten zijn van het merk Atag. De inductie kookplaat en de beide ovens met zowel magnetron- als stoomfunctie geven onbeperkte mogelijkheden voor het bereiden van een heerlijk diner.

Combinatie van kleur, design en eigenschappen

De Schmidt keuken is greeploos in de kleur ‘Black Work’ (zwart met een betonmotief) en kunststof repro hout ‘Cognac’. De combinatie van kleur en materiaal komt goed tot zijn recht.

Het keramieken werkblad is van Jetstone met een natuurlijke steen-look. Keramiek is niet vlekgevoelig en redelijk goed hittebestendig. Het werkblad is verkrijgbaar in minimaal 1,2 cm dun tot maximaal 10 cm dik.

De Grohe mengkraan levert gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water. 

Dressoir

Met het bijpassend dressoir in de woonkamer wordt rust en eenheid gecreëerd in de ruimte.


Meer keukens bekijken

Keuken Fam. van den Boorn Moderne lichte keuken familie van de Boorn Bekijken
Keuken Fam. Lacroix Compacte en strakke keuken familie Lacroix Bekijken
Keuken Fam. Snellings Mat zwarte keuken Bekijken
Keuken Fam. Solberg Moderne landelijke keuken familie Solberg Bekijken

Inspiratie nodig?

Volg ons op onderstaande kanalen

bours keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij helpen u graag!