Wat onze klanten zeggen…

Familie Lacroix

Super denkwerk door de mensen van Bours Keukens. Hoe je in een compacte ruimte een super praktische en vooral mooie keuken kunt neerzetten... Puik werk!

Familie Solberg

Enorm fijn hoe ze bij Bours Keukens een mooi strak design hebben weten te combineren met de warmte van een landelijke keuken. Super werk!

Familie Snellings

Een stoere keuken hebben we laten maken door Bours Keukens. We zijn er enorm blij mee. Goed geholpen en goed meegedacht.

Familie van der Boorn

Het strakke wit gecombineerd met de zwarte elementen en het stoere hout zorgt voor rust in de keuken, maar geeft tegelijkertijd een stoer effect. Het team van Bours Keukens heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit meegenomen in een mooi ontwerp. Erg blij mee!

Familie Timmers

Super blij met onze nieuwe keuken! Vanaf het begin goed advies gekregen en tijdens het hele proces heeft iedereen heel fijn meegedacht. Het uiteindelijke resultaat is helemaal naar wens!

Fam. Delleman

Onze nieuwe keuken is klaar en wat is hij mooi geworden! Voor de 3e keer hebben we bij Bours Keukens aangeklopt, omdat we het ontzettend waarderen hoe ze met ons meedenken. De service en kwaliteit is top! De samenwerking met Vaassen Tegels & Sanitair heeft gezorgd voor een prachtig resultaat!

Ron Brassé

Onze ervaring met Bours Keukens is uitstekend. Vakkundig geholpen, met oog voor detais. Men heeft geduld indien je niet binnen 2 of 3 bezoekjes eruit bent. Er wordt goed geluisterd naar je wensen( dat was bij concurrenten niet voldoende) en deze wensen worden mooi uitgewerkt met een creatieve eigen inbreng, die ons zeer bevalt. Keuken wordt geplaatst door vakkundig en geduldige monteurs. Voor ons komt Bours Keukens als beste uit de bus van alle door ons bezochte keukenzaken.

Fam. Ingenhut-Frissen

Na negen jaren en nog steeds tevreden met onze keuken, kochten onze zoon en schoondochter ook een Bours keuken. Kregen wij een mooie bos bloemen vanwege de ''reclame''. Super...dankjewel!

Fam. Nellen

Vandaag is Sharon bij ons geweest om onze nieuwe keuken op te leveren. Samen met het team van Bours Keukens zijn we tot een geweldig resultaat gekomen. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd, ook helder en goed advies gegeven. Veel gecommuniceerd via de mail, niets was te veel of te lastig. Vaak hoor je van mensen dat ze nogal wat problemen hadden met hun nieuwe keuken. Bij Bours was daar geen sprake van, een heel professioneel bedrijf waar ze weten wat ze doen! Een echte aanrader. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken, en willen het hele team, en in het bijzonder Sharon, bedanken voor een hele prettige samenwerking en een mooie keuken. Chapeau voor Bours Keukens en succes in de toekomst, maar dat komt wel goed!

Fam. van Heel-Nijsten

Bedankt team Bours Keukens voor jullie vakkundige service en prettige begeleiding. Wat zijn we blij met onze prachtige nieuwe keuken. Kan deze firma iedereen aanraden.

bours keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij helpen u graag!